ENTRAR

logo_articattour_header_mayo24

RAMPAIRE

Rampaire és un lloc geogràfic, físic, un topònim que designa una zona del delta de l’Ebre i, des de fa uns anys, és també un espai imaginari i emocional que cartografiem a través de les nostres cançons.

Amb quatre discos publicats, el patrimoni principal de Rampaire són les cançons. L’espectacle es basa en el nou disc i una selecció de cançons dels treballs anteriors que conviden a fer un viatge emocional complex que no et deixarà indiferent!

Rampaire és una proposta flexible que oferim en format banda, duet i sol. Així ens adaptem a tots els espais i programacions i, a més a més, cada format té el seu encant particular.

Rampaire és un projecte que forma part del programa.cat de la Generalitat de Catalunya i de l’e-catàleg de la Diputació de Tarragona.

imágenes
videos
lista de reproducción
información
cobertura geográfica
redes sociales
formatos de espectáculos
 • Míssils que apunten al teu cor (banda)

  L'espectacle en banda es basa en les cançons del nou disc i una selecció de cançons dels treballs anteriors que conviden a fer un viatge emocional complex que no et deixarà indiferent!

  espectáculo Público o Privado

  1.5 horas de duración

  + información
 • Míssils que apunten al teu cor (duet)

  Concert de Rampaire en format duet, amb Alfred Porres (veu i guitarra) i Albert Freixas (guitarres, teclats i veus). Espectacle que conserva tota la força de la banda, en un format apte per a tots els espais i programacions.

  espectáculo Público o Privado

  1.5 horas de duración

  + información
 • Míssils que apunten al teu cor (en solitari)

  Concert en solitari d'Alfred Porres, veu i guitarra de Rampaire. Arranjaments cuidats i adaptats a un format d'espectacle proper i íntim.

  espectáculo Público o Privado

  1.5 horas de duración

  + información
 • OTROS FORMATOS

  Consúltenos si no hay ningún espectáculo que se adecue al formato que pueda necesitar.

  + información
Scroll al inicio

Acceso Usuarios