ENTRAR

logo_articattour_header_mayo24

KALI TEATRE

Kali Teatre és una companyia de teatre i titelles per a tots els públics, amb espectacles per despertar la consciència i gaudir en família.

Kali Teatre sorgeix de la inquietud de saber que l’art és transformador. Creem espectacles plens de consciència, llavors que plantem amb l’esperança que germinaran ben aviat. Ens encanta transmetre missatges necessaris per créixer i escampar la diversió arreu.

El projecte és impulsat per Elsa Lluch, promotora de Tanaka Teatre des de 2007 fins a 2022. A Kali Teatre som un equip multidisciplinari, ple d’amor per la feina. Compartim l’energia positiva que cal per moure muntanyes, enderrocar vells patrons i construir una societat més desperta, justa, feliç i conscient. Eduquem a través de les emocions perquè són els vertaders aprenentatges.

Hem actuat en teatres, places, escoles, biblioteques, centres cívics i molts més indrets de tota Catalunya, amb espectacles i creacions a mida.

Kali és una deesa hindú que simbolitza la destrucció d’allò superflu i material per retrobar l’essència, l’important, l’espiritual. En un món que sembla a punt de col·lapsar, cal pensar i qüestionar-se el sentit i la forma del que fem, per recuperar els orígens i connectar amb els valors autèntics.

I ens agrada viure el dia a dia sota el crit de SuperKALIfragilisticoespialidoso!

imágenes
videos
lista de reproducción
No se encontraron listas de reproducción.
información
cobertura geográfica
redes sociales
formatos de espectáculos
 • Rigoberta i el Windigo

  Rigoberta i el Windigo és un clam d’amor a la Terra, una llegenda indígena sobre medi ambient, canvi climàtic, consum responsable, drets humans i drets dels infants que ens empodera a canviar el món. Cada petita acció és important!
  Aquesta és la història d’una comunitat indígena que perd el seu territori per la fam insaciable d’un monstre que només pensa en ell mateix: el Windigo. Però una nena i la seva àvia confrontaran la bèstia per descobrir-ne l’origen i recuperar la terra i els seus drets.

  espectáculo Público o Privado

  1 horas de duración

  + información
 • WOMAGIS, el mag de les paraules

  Teatre, titelles, dansa i màgia per descobrir el poder de les paraules.

  Els llibres són màgics. Sovint l’Olívia s’enfada amb la seva mare, no s’entenen, fins que… Un dia, tot llegint, la nena invoca el mag Womagis i junts descobriran el poder de les paraules per transformar el món i les relacions. Podran vèncer l’Ombra que construeix la guerra? D’on sorgeixen les diferents llengües? Servirà tot plegat per entendre’s millor amb la mare?

  Fomenta la lectura i convida a crear diàlegs de pau.

  espectáculo Público o Privado

  1 horas de duración

  + información
 • Lila ReBVelada

  El somni de la Lila és ser una vampira per volar i tenir superpoders. Farà un nou i misteriós amic que la pot ajudar! Però la realitat no encaixa amb els seus ideals. Amb l’ajuda de la seva rebesàvia i el públic, es rebel·larà per descobrir que l’Amor Vertader és cap a una mateixa!

  Un espectacle de teatre i titelles, familiar, feminista i femení, per fomentar la Igualtat i desmuntar els mites romàntics que porten a les relacions tòxiques, també presents entre amics i amigues en la infància.

  espectáculo Público o Privado

  1 horas de duración

  + información
 • No tinc por

  Sorpreses, tendresa i humor per descobrir tot allò que té de bo la nit.
  Una història quotidiana que ajuda a petits i grans en l’aventura d’anar a dormir.

  De què tens por? Existeixen els monstres? Com és el teu monstre preferit? Vols conèixer un joc per fer fugir la tempesta? És hora d’anar al llit i en Pere té por. La Lluna inventarà històries i jocs per ajudar-lo a afrontar i vèncer les pors. Junts descobriran que amb el poder de la imaginació podem canviar, fins i tot, els nostres malsons.

  espectáculo Público

  1 horas de duración

  + información
 • OTROS FORMATOS

  Consúltenos si no hay ningún espectáculo que se adecue al formato que pueda necesitar.

  + información
Scroll al inicio

Acceso Usuarios